Deze site gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren en voor het verzamelen van anonieme statistische gegevens van het gebruik van de website. Klik hier voor meer informatie.
Céréal Bio

Over Céréal Bio

Céréal Bio

Céréal Bio

De term 'biologisch' verwijst naar een productiemethode die garandeert dat de 'bio'-producten natuurlijk en gezond zijn.

Céréal Bio heeft voor u de biologische ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit geselecteerd en u zo een breed gamma heerlijke en gemakkelijk te bereiden producten samengesteld.

Nutrition & Santé

Nutrition & Santé

Het bedrijf achter Céréal Bio

Céréal Bio maakt deel uit van de merkenportfolio van het Beneluxbedrijf Nutrition & Santé. Nutrition & Santé is Europees leider in 'dietetics' (letterlijk vertaald: diëtetiek).

De merken

De merken Nutrition & Santé Naast Céréal Bio distribueert Nutrition & Santé ook Céréal, Isostar & Modifast op de Belgische en Nederlandse markten. In de Belgische supermarkten zal je ook Gerlinéa terug vinden.

 

 

De vestigingen Nutrition & Santé

Onze vestigingen

Naast kantoren in België en Nederland, zijn er ook vestigingen in Frankrijk, Spanje & Italië. Daarnaast zijn er tal van distributeurs die de Nutrition & Santé merken verdelen en commercialiseren over heel Europa.

Nutrition & Santé heeft ook 4 eigen productiesites. Sinds Februari 2006, zijn ABN Amro Ca-pital France & L Capital de nieuwe aandeelhouders van Nutrition & Santé.

Meer info?

Surf naar de corporate website:
http://www.nutrition-sante-brands.com

Adres

Nutrition & Santé Benelux
Medialaan 30 bus 2
1800 Vilvoorde