EEN HEERLIJK PLEZIER VOOR IEDEREEN

DE VEGETARISCHE PASSIE 

Onze kernactiviteit bestaat erin onze passie voor plantaardige voeding en voor smaakvolle zaden met u te delen! Plantaardige burgers, sappige burgers, exotische bijgerechten en kant-en-klare vegetarische gerechten, het zijn telkens recepten die de smaakpapillen verwennen, terwijl ze een grote diversiteit aan noodzakelijke voedingsstoffen voor een goede gezondheid leveren. We zorgen met veel plezier voor evenwicht en diversiteit op uw bord!

KEUZE VOOR IEDERS SMAAK 

Om u alle facetten van plantaardige voeding te helpen ontdekken en evenwichtige gerechten te bieden, bieden we u een erg uitgebreide keuze aan vegetarische of veganistische gerechten. Om u het leven gemakkelijker te maken, variëren we zowel met hoeveelheden als met recepten: express gerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, ingrediënten om zelf als kok aan de slag te gaan. Aan u de keuze om al onze recepten doorspekt met nieuwigheden te proeven.

WANNEER HET GOED IS, IS HET GEMAKKELIJK! 

CÉRÉAL BIO, dat is de samenvloeiing van het hedendaagse eetpatroon en voeding. Wij denken aan plezier en gezondheid, smaak en evenwicht, nieuwigheden en variatie. Met ons vakmanschap kunnen we deze twee dimensies samenbrengen om uw dagelijkse leven te vergemakkelijken.

Elke dag vervullen onze recepten het verlangen om beter te eten zonder in te boeten op plezier. In Revel weten we het goed: met meer plezier vergemakkelijken we de voedseltransitie waar iedereen het over heeft. Met plezier en veel smaak, wordt plantaardige voeding onmiddellijk heel wat toegankelijker.

EEN “GROENE KOKSMUTS” VOOR VERSE IDEEËN

Achter de schermen gebeurt heel wat. Met ons team van voedingsdeskundigen hebben we beslist om de Nutri-score van al onze recepten te verbeteren. Onze plantaardige recepten hebben mooie resultaten behaald: A- en B-scores voor 90% van onze producten! We streven ernaar op dit elan verder te gaan.

En ook in de keuken gaat het hard. We hebben een superchef aangeworven: onze “groene koksmuts” kwam tot stand in Revel in 2021 om tips te delen en onze handelswijze veilig te stellen met creatieve ideeën en nieuwe combinaties die het verschil maken in de mond. Iets om op te volgen; binnenkort in het schap!