Hoe begin je eraan? 

VARIEER MET GRANEN BIJ UW VERSCHILLENDE MAALTIJDEN.

Elke graansoort heeft specifieke voordelen en unieke smaken. Bepaalde graansoorten zijn erg rijk aan eiwitten (naar het voorbeeld van vlees, vis of eieren), andere bevatten dan weer meer vezels.

En wat de textuur betreft: bepaalde soorten zijn smeuïg, terwijl andere knapperig zijn.

GRANEN EN PEULVRUCHTEN DIE SAMENHOREN

Wel ja, granen zorgen voor de aanvoer van essentiële voedingsstoffen en heerlijke smaken. Ze zijn de perfecte aanvulling op peulvruchten die smaak toevoegen. We gebruiken graag tuinbonen, linzen, rode bonen, kikkererwten. Door de twee te combineren, krijgt u alle essentiële aminozuren die ons lichaam niet zelf kan aanmaken.

SPECERIJEN EN AROMA'S VOOR DE SMAAK DIE U WENST

Peper, muskaat, kerrie, komijn, kurkuma, gember of piment voor de dapperen. We reizen naar overal ter wereld om u kleurrijke recepten voor te stellen.

Niet te vergeten: koriander, tijm, rozemarijn, peterselie, bieslook, munt. Als deze kruiden verfraaien uw bord en nemen u mee naar het land van fantastische smaken.

UW PLEZIER

Of u nu vegetariër of flexitariër bent, of op zoek bent naar een origineel plantaardig gerecht, u beslist.

Onze burgers en recepten worden graag vergezeld van een gemengde salade of gewokte groenten. Zorgvuldig geflankeerd en versierd met bijvoorbeeld fruit of zuivelproducten, maken ze het mogelijk een volledige en evenwichtige maaltijd samen te stellen. Het is uw keuze, en dat is het belangrijkste.