/sites/default/files/2021-08/iStock-1257482275_0.png

ONTDEK ONS FRANS VAKMANSCHAP 

CÉRÉAL BIO is een Frans avontuur. Onze thuishaven is het zuidwesten, de regio van de authentieke keuken en weelderige natuur.

EEN FRANS MERK IN HET HART VAN HET ZUIDWESTEN 

Sinds 1936 is CÉRÉAL BIO een Frans merk: we vinden uit, we koken en vervaardigden het merendeel van onze plantaardige recepten in ons atelier in Revel, nabij Toulouse, vlak naast onze velden en onze hoofdzetel. Zo weet u dat onze burgers en tofu vandaar afkomstig zijn.

Overal in Frankrijk, in onze gespecialiseerde ateliers, bereiden we eveneens met liefde verfijnde burgers in de alpen in de Haute Provence, koekjes in de Ardèche (onze regio van afkomst) en al onze kant- en klare maaltijden in de Loire Atlantique. En aan de andere kant van de Pyreneeën, in Spanje, ontwikkelen we onze befaamde falafels.

EEN FABRIKANT MET EEN UNIEK VAKMANSCHAP 

CÉRÉAL BIO is een fabrikant die bijzonder trots is op zijn vakmanschap en zijn teams. Vandaag beheersen we de volledige productiecyclus: vanaf de keuze van de ingrediënten tot het afgewerkte product!

Achter de schermen gaan heel wat talenten voor uw aan de slag. In onze ateliers blijven de ideeën komen en wordt er in de kookpotten geroerd: onze superchef, onze R&D-ingenieurs, onze voedingsdeskundigen en onze teams die smeuïge of knapperige recepten bedenken die beantwoorden aan uw gezonde en biologische verwachtingen en die vooral heel lekker zijn!

ONZE VERANTWOORDE EN GEËNGAGEERDE PRODUCTIELIJNEN 

 

Onze 2 productielijnen - In lijn met onze landbouwwaarden, fungeert CÉRÉAL BIO als dirigent met onze twee belangrijkste productielijnen in het zuidwesten: de sojaproductielijn en de tuinboonproductielijn. In 1982 namen er slechts een aantal deel aan ons avontuur; vandaag zijn er bijna 350 landbouwers in een straal van 150 km rond ons atelier die 100% biologische en GMO-vrije soja telen. Onze biologische tuinboonproductielijn telt vandaag 62 landbouwers die deze kleine peulvrucht in Occitanië telen.

De productielijnen van partners - Voor alle andere biologische productielijnen werken we samen met verantwoorde partners, die rekening houden met het evenwicht van alle partijen en de kwaliteit van de oogst: lokale partnerschappen en een zogenaamde “win-win-strategie”. Zo gaat het er bij ons aan toe.