INGREDIËNTEN
- 1 of 2 Céréal Bio Burgers soja & tarwe
- 3 handjes verse spinazie
- 1 eigeel (optioneel)
- Geraspte Comté
- Sesamzaadjes
BEREIDINGSWIJZE
- Doe de spinazie in de pan met een beetje vetstof.
- Voeg de Céréal Bio Burgers soja & tarwe toe en laat ze enkele minuten bakken alvorens ze in blokjes te snijden.
- Maak de pizzarechthoeken: leg het deeg op een vlak oppervlak en snij het vervolgens verticaal in drie stukken en horizontaal in drie stukken. Zo bekomt u 9 even grote rechthoeken.
- Leg in het midden van elke rechthoek een beetje Comté en vervolgens ongeveer 1 tl spinazie en 2 tot 3 stukjes steak.
- Sluit de rechthoeken door de linker bovenhoek op de rechter benedenhoek te leggen en zo een driehoek te creëren.
- Sluit de randen van de driehoek met behulp van een vork.
- Leg de driehoeken op een met bakpapier bedekte bakplaat en bestrijk ze met het eigeel met behulp van een penseel (optioneel).
- Strooi vervolgens oven elke driehoek een aantal sesamzaadjes.
- Zet 30 minuten in een oven van 180°C.
ONTDEK