INGREDIËNTEN

  • 1 of 2 Céréal Bio Burgers soja & tarwe
  • 3 handjes verse spinazie
  • 1 eigeel (optioneel)
  • Geraspte Comté
  • Sesamzaadjes

BEREIDINGSWIJZE

  1. Doe de spinazie in de pan met een beetje vetstof.
  2. Voeg de Céréal Bio Burgers soja & tarwe toe en laat ze enkele minuten bakken alvorens ze in blokjes te snijden.
  3. Maak de pizzarechthoeken: leg het deeg op een vlak oppervlak en snij het vervolgens verticaal in drie stukken en horizontaal in drie stukken. Zo bekomt u 9 even grote rechthoeken.
  4. Leg in het midden van elke rechthoek een beetje Comté en vervolgens ongeveer 1 tl spinazie en 2 tot 3 stukjes steak.
  5. Sluit de rechthoeken door de linker bovenhoek op de rechter benedenhoek te leggen en zo een driehoek te creëren.
  6. Sluit de randen van de driehoek met behulp van een vork.
  7. Leg de driehoeken op een met bakpapier bedekte bakplaat en bestrijk ze met het eigeel met behulp van een penseel (optioneel).  
  8. Strooi vervolgens oven elke driehoek een aantal sesamzaadjes.
  9. Zet 30 minuten in een oven van 180°C.