INGREDIËNTEN
- 200 g Zijdezachte Tofu
- 1 kg aubergines
- 2 uien
- 4 eieren
- 1/2 L sojadrank
- 20 g bloem
- 1 tl olijfolie
- 50 g geraspte gruyère
- Zout
- Versgemalen peper
BEREIDINGSWIJZE
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snij de aubergines in fijne plakken zonder het vel te verwijderen, schil en snij de uien.
- Laat ze in een antikleefpan gedurende 10 minuten bakken in olijfolie.
- Klop de eieren tot een omelet, voeg de Céréal Bio Zijdezachte tofu en de bloem toe, en vervolgens de sojadrank om klonters te vermijden.
- Kruid af met peper en zout.
- Meng samen met de inhoud van de pan.
- Bestrooi met de geraspte gruyère en zet ongeveer 35 minuten in de oven.
ONTDEK