INGREDIËNTEN

  • 200 g Zijdezachte Tofu
  • 1 kg aubergines
  • 2 uien
  • 4 eieren
  • 1/2 L sojadrank
  • 20 g bloem
  • 1 tl olijfolie
  • 50 g geraspte gruyère
  • Zout
  • Versgemalen peper

BEREIDINGSWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snij de aubergines in fijne plakken zonder het vel te verwijderen, schil en snij de uien.
  3. Laat ze in een antikleefpan gedurende 10 minuten bakken in olijfolie.
  4. Klop de eieren tot een omelet, voeg de Céréal Bio Zijdezachte tofu en de bloem toe, en vervolgens de sojadrank om klonters te vermijden.
  5. Kruid af met peper en zout.
  6. Meng samen met de inhoud van de pan.
  7. Bestrooi met de geraspte gruyère en zet ongeveer 35 minuten in de oven.