INGREDIËNTEN
- 1 bakje Céréal Bio Reepjes soja & tarwe
- 1 vers stokbrood
- 1/2 komkommer
- 1 wortel
- 1/2 lange koolraap
- Een paar blaadjes verse koriander
- 100 ml rijstazijn
- 1 tl suiker
- 1 snuifje zout
- 1 el guacamole of plattekaas
BEREIDINGSWIJZE
- Bereid de gemarineerde groenten door de wortel en koolraap in staafjes te snijden en ze zo goed mogelijk aan te drukken in een steriliseerbokaal.
- Meng de azijn, het suiker en zout in een kookpot en breng deze al roerend aan de kook.
- Haal van het vuur wanneer de suiker volledig is opgelost en giet de marinade vervolgens over de groentestaafjes.
- Laat 20 minuten rusten op kamertemperatuur.
- Verwarm ze in een pan met een beetje olijfolie, voeg vervolgens de Céréal Bio Reepjes soja & tarwe toe en bak ze enkele minuten op een hoog vuur tot ze wat kleuren.
- Snij het stokbrood in twee of drie stukken afhankelijk van de gewenste lengte, beleg het brood dan met de plattekaas of guacamole (volgens voorkeur).
- Werk de broodjes af met de Céréal Bio Reepjes soja & tarwe, schijfjes komkommer, een paar gemarineerde groentestaafjes en als laatste korianderblaadjes.
- Tast onmiddellijk toe!
ONTDEK