INGREDIËNTEN

  • 1 bakje Céréal Bio Reepjes soja & tarwe
  • 1 vers stokbrood
  • 1/2 komkommer
  • 1 wortel
  • 1/2 lange koolraap
  • Een paar blaadjes verse koriander
  • 100 ml rijstazijn
  • 1 tl suiker
  • 1 snuifje zout
  • 1 el guacamole of plattekaas

BEREIDINGSWIJZE

  1. Bereid de gemarineerde groenten door de wortel en koolraap in staafjes te snijden en ze zo goed mogelijk aan te drukken in een steriliseerbokaal.
  2. Meng de azijn, het suiker en zout in een kookpot en breng deze al roerend aan de kook.
  3. Haal van het vuur wanneer de suiker volledig is opgelost en giet de marinade vervolgens over de groentestaafjes.
  4. Laat 20 minuten rusten op kamertemperatuur.
  5. Verwarm ze in een pan met een beetje olijfolie, voeg vervolgens de Céréal Bio Reepjes soja & tarwe toe en bak ze enkele minuten op een hoog vuur tot ze wat kleuren.
  6. Snij het stokbrood in twee of drie stukken afhankelijk van de gewenste lengte, beleg het brood dan met de plattekaas of guacamole (volgens voorkeur).
  7. Werk de broodjes af met de Céréal Bio Reepjes soja & tarwe, schijfjes komkommer, een paar gemarineerde groentestaafjes en als laatste korianderblaadjes.
  8. Tast onmiddellijk toe!