INGREDIËNTEN

Voor de buns:

  • 300 g bloem
  • 1 tl zout
  • 2 tl droge gist
  • 10 cl warm water
  • 2 el olijfolie

Voor de vulling:

  • 1 pakje Soja & Tarwe Reepjes van Céréal Bio
  • enkele schijfjes komkommers
  • rode kool
  • sesamzaadjes
  • enkele reepjes wortelen
  • geraspte gember

BEREIDINGSWIJZE

Meng in een kom eerst de bloem, het zout en de gist. Voeg dan het water en de olie toe en kneed tot het deeg zacht en soepel is.

Dek het deeg af en laat het 2 uur rusten.

Vorm 8 ballen en leg ze op bakpapier.

Druk ze plat tot schijfjes van ongeveer 5 mm dik, leg bakpapier op de schijfjes en vouw ze dubbel om de vorm van de bao-broodjes te krijgen.

Dek af en laat 1 uur rusten.

Leg de bao-broodjes vervolgens in een stoommandje, bewaar het bakpapier. Dek af en laat 10 minuten stomen.

Vul ze met je vulling en geniet!