INGREDIËNTEN

  • 4 Céréal Bio Burgers soja & tarwe
  • 250 g cannelloni
  • 1 L tomatenpulp 
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 scheut olijfolie 
  • Zwarte peper
  • Basilicum
  • Parmezaanse kaas

BEREIDINGSWIJZE

  1. Giet een scheutje olijfolie in een pan. Fruit de fijngehakte knoflook en ui.
  2. Plet de Céréal Bio Burgers soja & tarwe in de pan en voeg de tomatenpulp, peper en gehakte basilicum toe. Laat ongeveer tien minuten sudderen.
  3. Verwarm de oven voor op 180°.
  4. Olie de bodem van een ronde bakvorm in. Bekleed de bakvorm met vetvrij papier en leg de cannelloni er verticaal in.
  5. Bedek met de plantaardige bolognaise en vul elke cannelloni goed. Bestrooi met Parmezaanse kaas.
  6. Bak gedurende 25 minuten op 180°.