INGREDIËNTEN

  • 1 Tarwe, rode rijst, quinoa natuur

  • 1 fijngehakte ui

  • 2 tl chilipoeder

  • 1 klein blik rode bonen (125 g)

  • 120 g tomatenpuree

  • 1 zakje taco’s

  • 1 el olijfolie

  • Voor de koriandersaus

  • 1 bosje verse koriander, fijngehakt

  • 1 el plantaardige yoghurt

  • Sap van 1 limoen

  • 1 avocado

  • 1 el olijfolie

  • 50 ml water

  • Peper en zout naar eigen smaak

BEREIDINGSWIJZE

  1. Laat de fijngehakte ui in de pan met olijfolie goudgeel bakken.
  2. Doe er de tomatenpuree bij. Voeg het zakje Céréal Bio tarwe, rode rijst en quinoa natuur bij, de chilipoeder en de rode bonen. Meng alles goed en laat ongeveer twintig minuten sudderen en inkoken. 
  3. Bereid ondertussen de koriandersaus. Doe de ingrediënten in de blender om een glad mengsel te bekomen. 
  4. Stel de taco's samen en giet de koriandersaus over het chilimengsel. Bestrooi met fijngehakte koriander en geniet ervan!

 

ONTDEK

Onze andere recepten