INGREDIËNTEN
- 80 g Zijdezachte Tofu
- 250 g fondant patisseriechocolade
- 60 g maïsmeel
- 1 L melk
- 2 eieren
- 80 g suiker
- 60 g boter
- 1 snuifje espelettepeper
- 1 bakje rode bessen
BEREIDINGSWIJZE
- Laat de stukjes chocolade au bain-marie smelten gedurende ongeveer 15 minuten en roer er regelmatig in.
- Als de chocolade begint te verdrogen, voeg een beetje water toe en zet het vuur lager.
- Giet in een kom het maïsmeel langzaam bij de koude melk en voeg de suiker, Céréal Bio Zijdezachte tofu en de espelettepeper toe.
- Meng.
- Voeg de chocolade toe en zet op een zacht vuurtje tot net voor het kookpunt en blijf roeren.
- Neem van het vuur en laat lauw worden. Voeg vervolgens de eieren en de zacht geworden boter toe.
- Meng tot een homogene bereiding.
- Voeg de helft van de rode bessen toe.
- Giet de crème in schaaltjes en leg er de resterende rode bessen op.
- Zet 1-2 uur in de koelkast alvorens op te dienen.
ONTDEK