INGREDIËNTEN

  • 80 g Zijdezachte Tofu
  • 250 g fondant patisseriechocolade
  • 60 g maïsmeel
  • 1 L melk
  • 2 eieren
  • 80 g suiker
  • 60 g boter
  • 1 snuifje espelettepeper
  • 1 bakje rode bessen

BEREIDINGSWIJZE

  1. Laat de stukjes chocolade au bain-marie smelten gedurende ongeveer 15 minuten en roer er regelmatig in.
  2. Als de chocolade begint te verdrogen, voeg een beetje water toe en zet het vuur lager.
  3. Giet in een kom het maïsmeel langzaam bij de koude melk en voeg de suiker, Céréal Bio Zijdezachte tofu en de espelettepeper toe.
  4. Meng.
  5. Voeg de chocolade toe en zet op een zacht vuurtje tot net voor het kookpunt en blijf roeren.
  6. Neem van het vuur en laat lauw worden. Voeg vervolgens de eieren en de zacht geworden boter toe.
  7. Meng tot een homogene bereiding.
  8. Voeg de helft van de rode bessen toe.
  9. Giet de crème in schaaltjes en leg er de resterende rode bessen op.
  10. Zet 1-2 uur in de koelkast alvorens op te dienen.