INGREDIËNTEN

  • 200 g conchiglioni (of andere eventueel glutenvrije pasta naar keuze)
  • 1 el olijfolie
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 pakje Céréal Bio Soja & Tarwe Reepjes
  • 1/8 tl cayennepeper
  • 6 grote blaadjes verse basilicum
  • 400 g kerstomaten in blik
  • peper
  • zout

 

BEREIDINGSWIJZE

Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snipper de ui en pers de knoflook. Sauteer 5 minuten in olijfolie op middelhoog vuur. Roer af en toe.

Voeg de Céréal Bio Soja & Tarwe Reepjes toe en sauteer gedurende 2 minuten.

Voeg de kerstomaten, basilicum en cayennepeper toe. Dek af en laat 10 minuten sudderen op matig vuur.

Giet de pasta af en voeg deze bij de saus. Meng en kook gedurende 1-2 minuten om de smaken vrij te laten komen.

Serveer op een bord en bestrooi met verse basilicum.

 

Recept in samenwerking met EVA. 

Evavzw.be/cerealbio