INGREDIËNTEN
- 1 zakje Cappelletti geitenkaas, tofu & spinazie
- 2 kg tomaten
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 kruidenbuiltje
- 1 el olijfolie
- 4 blaadjes basilicum
- Zout
- Versgemalen peper
BEREIDINGSWIJZE
- Versnipper de ui en hak de teentjes knoflook.
- Snij de ontpitte tomaten in blokjes.
- Verwarm de olijfolie in een stoofpot.
- Doe er de ui en look in, roer er af en toe in en laat ze zacht worden.
- Wanneer ze goudbruin zijn, voeg de tomaten en het kruidenbuiltje toe.
- Laat 10 minuten op een zachte vuurtje bakken en roer er af en toe in.
- Giet er 1 liter kokend water bij en laat op een hoog vuur met deksel gedurende 15 tot 20 minuten koken.
- Mix en breng op smaak.
- Verwarm de Céréal Cappelletti geitenkaas, tofu en spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Leg 3 tot 4 cappelletti op elk bord.
- Giet de tomatensaus, die bij de cappelletti was, in een kookpot en meng het met de soep.
- Giet vervolgens de soep over de cappelletti.
- Werk af met basilicum en dien onmiddellijk op.
ONTDEK