INGREDIËNTEN
- 2 bakjes Céréal Bio Reepjes soja & tarwe
- 400 g zoete aardappelen
- 200 ml kokosmelk
- 200 g gepelde tomaten
- 200 g gekookte kikkererwten
- 2 kleine aardappelen
- 1 aubergine
- 2 tl gemberpoeder
- ZoutVersgemalen peper
BEREIDINGSWIJZE
- Doe de kokosmelk, de tomaten (in grote stukken gesneden) en het gemberpoeder in een grote stoofpot.
- Breng op smaak met peper en zout, en breng vervolgens aan de kook.
- Schil ondertussen de zoete aardappelen en de aardappelen, en snij ze in grote stukken. Snij de aubergine eveneens in grote stukken en voeg het geheel van groenten toe aan de stoofpot.
- Voeg de kikkererwten toe en laat nog eens 30 minuten koken op een laag vuur.
- Voeg 5 minuten voor het einde van de kooktijd de Céréal Bio Reepjes soja & tarwe toe.
- De Thaise bereiding is klaar wanneer de zoete aardappelen gaar zijn.
- Dien met of zonder rijst op.
ONTDEK