INGREDIËNTEN

  • 2 bakjes Céréal Bio Reepjes soja & tarwe
  • 1 stukje gember
  • 1 limoen
  • 1 zakje kokosrasp 1
  • handje ongezouten cashewnoten
  • 1 bakje gekiemde zaden of sojascheuten
  • 1 bosje Thaise basilicum
  • 1 bosje koriander

Saus:

  • 1 wortel
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 bakje Romeinse sla
  • Olijfolie
  • Sojasaus
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

  1. Verwijder de schil van de limoen en snij in partjes. Bak in een wok op een hoog vuur de Céréal Bio Reepjes soja & tarwe in wat olijfolie. Laat de reepjes licht kleuren, voeg vervolgens één of twee snuifjes satékruiden (volgens uw smaak) toe, één tot twee eetlepels sojasaus, de cashewnoten en de limoenpartjes. Zet vervolgens aan kant.
  2. Snij de groenten (behalve de sla), doe ze in de wok en bak ze kort met één tot twee lepels sojasaus.
  3. Snij de Romeinse sla in kwarten, breng op smaak met wat olijfolie. Doe ze in een grote kom, voeg de groenten, de Céréal Bio Reepjes soja & tarwe, de koriander en de Thaise basilicum (bij voorkeur gehakt), de gekiemde zaden en tot slot de kokosrasp toe. Onmiddellijk op te dienen.