INGREDIËNTEN
- 2 Céréal Bio Burgers soja & tarwe
- 2 bagelbroodjes
- 3 zoete aardappelen
- 1 avocado
- 1/2 rode ui
- Geraspte Comté
BEREIDINGSWIJZE
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Was of schil de zoete aardappels en snij ze vervolgens in staafjes.
- Leg de staafjes verspreid op een met bakpapier bedekte bakplaat.
- Sprenkel er wat olijfolie, zout, versgemalen peper en een beetje paprika over.
- Zet de zoete aardappel in de oven gedurende 40 minuten en draai ze na 20 minuten om.
- Wanneer de zoete aardappelfrietjes gaar zijn, bak de Céréal Bio Burgers soja & tarwe in de pan gedurende 2 tot 3 minuten aan elke kant zonder vetstof toe te voegen.
- Snij de bagels midden door en beleg de ene helft met gepureerde avocado.
- Leg er enkele zoete aardappelfrietjes en vervolgens rode uienringen op.
- Leg de Céréal Bio Burgers soja & tarwe op de frietjes en strooi er geraspte Comté over.
- Leg de andere helft van de bagel er op en dien op met zoete aardappelfrietjes er naast.
ONTDEK