INGREDIËNTEN

  • 1 bakje Céréal Bio Reepjes soja & tarwe
  • 15 cl Soja Cuisine
  • 3 à 4 el plantaardige olie
  • 2 wortelen
  • 2 uien
  • 100 g champignons (cantharellen)
  • 2 el bloem
  • 2 tl sojasaus
  • 3 tl witte wijn
  • 30 cl water
  • 1 el mosterd
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

  1. Snij de wortelen en champignons in kleine blokjes en versnipper de ui.
  2. Bak gedurende een aantal minuten in een pan de Céréal Bio Reepjes soja & tarwe in wat olijfolie.
  3. Voeg de groenten toe en blus met de sojasaus en de witte wijn.
  4. Bestrooi met de bloem, zout en peper.
  5. Voeg water toe en meng goed om het vocht te binden. Dek af en laat op een laag vuur simmeren tot de wortelen gaar zijn.
  6. Doe ondertussen de mosterd en de Soja Cuisine in een kom en klop op (zoals bij een vinaigrette). Breng desgewenst op smaak met peper en zout. Voeg dit mengsel toe aan de bereiding wanneer de groenten gaar zijn.
  7. Laat nog enkele minuten opwarmen. Klaar! Dien op met een bijgerecht naar keuze.