INGREDIËNTEN

  • 2 sappige tarweburgers met erwten, courgettes, curry
  • 2 burgerbroodjes
  • 1/2 mango
  • 3 el yoghurt of plattekaas
  • 1 limoen
  • 1/2 tl chilipepervlokken
  • 1 bosje verse koriander (of munt of peterselie)
  • peper en zout
  • 1/4 rode ui
  • een paar blaadjes gewone sla of eikenbladsla

BEREIDINGSWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Leg de sappige Céréal Bio tarweburgers met erwten, courgette en curry op een bakplaat of in een schotel en laat ze 10 minuten bakken.
  3. Snij ondertussen de mango in kleine blokjes.
  4. Voeg 1/2 limoen, een paar fijngehakte blaadjes koriander en de chilivlokken bij de mango, en meng goed.
  5. Meng in een andere kom de yoghurt, een paar fijngehakte blaadjes, peper en zout.
  6. Versnipper de rode ui.
  7. Gril indien nodig de burgerbroodjes.
  8. Maak nu de burgers: voeg eerst een blaadje sla toe, vervolgens de yoghurtsaus, daarna de sappige burger en tot slot de mango en rode ui. Geniet ervan!
ONTDEK

Onze andere recepten