INGREDIËNTEN
- 2 sappige tarweburgers met erwten, courgettes, curry
- 2 burgerbroodjes
- 1/2 mango
- 3 el yoghurt of plattekaas
- 1 limoen
- 1/2 tl chilipepervlokken
- 1 bosje verse koriander (of munt of peterselie)
- peper en zout
- 1/4 rode ui
- een paar blaadjes gewone sla of eikenbladsla
BEREIDINGSWIJZE
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Leg de sappige Céréal Bio tarweburgers met erwten, courgette en curry op een bakplaat of in een schotel en laat ze 10 minuten bakken.
- Snij ondertussen de mango in kleine blokjes.
- Voeg 1/2 limoen, een paar fijngehakte blaadjes koriander en de chilivlokken bij de mango, en meng goed.
- Meng in een andere kom de yoghurt, een paar fijngehakte blaadjes, peper en zout.
- Versnipper de rode ui.
- Gril indien nodig de burgerbroodjes.
- Maak nu de burgers: voeg eerst een blaadje sla toe, vervolgens de yoghurtsaus, daarna de sappige burger en tot slot de mango en rode ui. Geniet ervan!
ONTDEK