INGREDIËNTEN

  • 150 g Céréal Bio Reepjes soja & tarwe
  • Gekookte boekweit
  • Rode kool
  • Boerenkool
  • Een aantal kerstomaatjes
  • 1 avocado
  • Feta
  • Sojascheuten
  • Vinaigrette

BEREIDINGSWIJZE

  1. Kook de boekweit zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snij alle onderdelen voor de salade: rode kool, boerenkool, kerstomaatjes, avocado & feta. De Céréal Bio Reepjes soja & tarwe kunnen warm (bak ze enkele minuten op een hoog vuur zonder vetstof toe te voegen) of koud gegeten worden, zoals gewenst.
  3. Doe alle ingrediënten in de gewenste volgorde in een bokaal. Tip: leg de zwaarste ingrediënten onderaan en eindig met de lichtste ingrediënten zoals saladebladen zodat ze niet worden geplet door de andere ingrediënten.
  4. Voorzie wat vinaigrette voor bij uw salade. U kunt eveneens wat kiemgroenten of noten toevoegen. Wees creatief!